Nieuws   Mobiel  
Award beste sim only provider

Winnaars beste sim only provider Awards bekend

Uit ons onafhankelijk onderzoek naar de beste sim only provider op basis van prijs, netwerk en klanttevredenheid komen 50+ mobiel, Youfone en Simyo als winnaars uit de test in 2024. Waarom staan deze providers aan de top?

Winnaar eerste plaats: 50+ mobiel

De resultaten uit ons onderzoek waren er duidelijk over: de absolute winnaar dit jaar is 50+ mobiel met een prachtige 9.1 als eindscore.

Deze nog relatief jonge sim only provider die sinds ruim een jaar écht aan naamsbekendheid wint (en niet alleen onder ouderen), scoort uitstekend op prijs en klanttevredenheid.

Op het onderdeel netwerk scoren ze gemiddeld, waardoor er zeker nog ruimte is voor verbetering - waar zij op dit moment ook actief aan werken.

  • Prijs: score 10
  • Netwerk: score 7
  • Klanttevredenheid: score 9.3

Winnaar tweede plaats: Youfone

Met een eindscore van 7.8 volgt Youfone op de tweede plaats.

Youfone presteert opvallend goed op het onderdeel netwerk tussen de 3 grote netwerkproviders. Op dat vlak pakt deze provider een grote voorsprong op de andere niet-netwerk sim only providers.

Ook op klanttevredenheid scoort Youfone heel positief en behoren ze tot de top van de sim only providers. Op de onderzochte prijscomponenten scoort de provider gemiddeld in vergelijking met alle vergeleken providers. Deze scores zet ze op een welverdiende tweede plaats.

  • Prijs: 7
  • Netwerk: 9
  • Klanttevredenheid: 8.4

Winnaar derde plaats: Simyo

Het scheelt nauwelijks met de tweede plaats. Provider Simyo eindigt nipt achter Youfone als derde met een goede eindscore van 7.7.

Simyo, al jaren geroemd om hun goede prestaties volgens de Consumentenbond, komt ook in ons onderzoek op een heel nette score uit.

Opvallend aan Simyo is dat de provider op alle drie de onderzoeksonderdelen nagenoeg vergelijkbaar scoort. Hoewel ze in deze test niet uitblinken binnen een categorie, scoren ze op alle onderdelen stabiel goed. Dit maakt ook Simyo een aantrekkelijke keuze als sim only provider.

  • Prijs: 8
  • Netwerk: 7
  • Klanttevredenheid: 7,9


Benieuwd naar hoe we dit onderzoek uitgevoerd hebben en de overige resultaten?

Bekijk hier alle resultaten van het beste sim only provider onderzoek

Bron: Keuze.nl
Mobiel

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team