Afbeelding van Odido Haastmakers
Internet
17 oktober 2024
Alice van den Berg
Odido aanbiedingen: deze kortingen zijn mogelijk voor internet (en tv)
Ben je zoek naar een internet (en tv) abonnement? Dan vind je bij Odido bijna altijd wel een aanbieding voor een internet en tv abonnement. We bespreken welke deals Odido nu heeft lopen voor nieuwe klanten en hoeveel voordeel je daarmee behaalt.
Energie
16 oktober 2024
Melvin Paalvast
Terugleverkosten blijven, ook na afschaffen salderingsregeling
De Tweede Kamer wil een verbod op de terugleverkosten wanneer de salderingsregeling in 2027 wordt afgeschaft. Dit blijkt wettelijk niet mogelijk te zijn, zegt minister Hermans van Klimaat.
Goedkoop elektrisch voertuig laden met een dynamisch contract
Laadpas
16 oktober 2024
Lisa van Meggelen
Auto thuisladen op het verkeerde moment kost jaarlijks bijna € 900 extra
Veel elektrische rijders laten onbewust flink wat geld liggen bij het opladen van hun auto. Uit onderzoek van Keuze.nl blijkt dat je met een dynamisch energiecontract, aanzienlijk kunt besparen door slim te laden. Door te laden op de goedkopere momenten van de dag, kan de besparing oplopen tot bijna € 900 per jaar.
Vrouw met internet modem
Internet
11 oktober 2024
Melvin Paalvast
Levertijd internet: snelste levertijden van alle providers op een rij
Wanneer je een nieuw internet abonnement bestelt, ben je afhankelijk van de levertijd. Hoe snel je internet abonnement kan worden aangesloten, verschilt per provider. Wij zochten voor je uit hoelang de levertijd is per provider en welke provider de snelste levertijd heeft.
Afbeelding van iemand die kookt op gasfornuis
Energie
9 oktober 2024
Alice van den Berg
Dynamische energie met gas prijsplafond? Deze 5 opties heb je
Spreekt een dynamisch energiecontract je aan, maar vind je het risico van een stijgende gasprijs op dit moment te groot? Dan is het goed om te weten dat je bij 5 leveranciers een dynamisch energiecontract kunt afsluiten met meer zekerheid over de gasprijs. 
Energie
8 oktober 2024
Melvin Paalvast
Vast energiecontract wel of niet verstandig?
Is het slim om nu een vast energiecontract af te sluiten? Ja, dat is in oktober verstandig om te doen. De energietarieven voor nieuwe klanten staan nog steeds op een laag punt sinds begin dit jaar, en bij meerdere leveranciers krijg je bovendien hoge cashbacks oplopend tot € 590,-. Hierdoor ben je goedkoper uit vergeleken met een variabel energiecontract.
Afbeelding van hondenverzekering kosten
Verzekeringen
7 oktober 2024
Lisa van Meggelen
Kosten hondenverzekering provincie Zeeland tot 24% duurder
Uit onderzoek van deze site blijkt dat er grote verschillen zitten in hondenverzekeringspremies op basis van woonplaats. Zo is een hond verzekeren in Zeeland gemiddeld tot 24% duurder dan in de goedkoopste provincie Friesland. Utrecht volgt als tweede duurste provincie met gemiddeld tot 21% hogere premies. Opvallend is ook dat binnen gemeenten de onderlinge premieverschillen tussen dierenverzekeraars groot zijn.
Afbeelding van man en vrouw die energie vergelijken met laptop
Energie
4 oktober 2024
Alice van den Berg
Dit is de top 10 goedkoopste energieleveranciers in oktober
In oktober overstappen op een vast energie jaarcontract kan je honderden euro's schelen, wanneer je de goedkoopste- van de duurste energieleveranciers weet te onderscheiden. Welke leveranciers zijn deze maand het goedkoopste? 
Vrouw achter laptop vergelijkt
Energie
3 oktober 2024
Alice van den Berg
Dit zijn nu de duurste energieleveranciers (en dit de goedkoopste)
Energieleveranciers passen regelmatig hun tarieven aan. Welke energieleveranciers zijn het duurste in oktober? Daarin zien we een aantal veranderingen ten opzichte van afgelopen maand.
Afbeelding van cash geld met rekenmachine
Energie
1 oktober 2024
Alice van den Berg
Dit is de top 5 goedkoopste energieleveranciers met een vast contract in oktober
Wie nu wil overstappen op een vast energiecontract voor prijszekerheid doet er goed aan te vergelijken. Want de goedkoopste energieleveranciers met een vast contract schelen onderling al gauw tot honderden euro’s jaarbasis, nu veel leveranciers een (hoge) welkomstkorting geven. Wie zijn de goedkoopste leveranciers van dit moment?
Afbeelding van windturbines voor dynamische energie
Energie
29 september 2024
Alice van den Berg
Betaal je een vast- of variabel termijnbedrag met dynamische energie?
Bij dynamische contracten is het niet vanzelfsprekend dat je een vast maandelijks voorschotbedrag betaalt. Afhankelijk van de leverancier, heb je soms te maken met wisselende termijnbedragen waardoor je de ene maand (fors) meer betaalt dan de andere maand. De volgende leveranciers werken met een vast- of juist wisselend termijnbedrag.
Spaarpot tussen Nederlandse en Europese vlag
Financieel
26 september 2024
Alice van den Berg
Nederlanders lopen jaarlijks zo'n € 462,- aan spaarrente mis
Meer Nederlanders zitten volop in ‘spaarmodus’ en samen zetten we volgens de laatste cijfers van de DNB miljarden aan spaargeld opzij. Maar tegelijkertijd laten we massaal rente-opbrengst liggen door trouw bij Nederlandse banken te blijven sparen, blijkt uit onze berekening.
Mijn ervaring buitenlandse spaarrekening via Raisin
Financieel
26 september 2024
Monica Arbeider
Hoogste spaarrente in Europa: zo haal ik meer uit mijn spaargeld via Raisin
Als medewerker van Keuze.nl ben ik al enige tijd betrokken bij het aanbieden van spaarrekeningen in het buitenland, iets wat ik zelf eerlijk gezegd nooit zou hebben overwogen. Maar door hier voor mijn werk mee bezig te zijn en de enthousiaste ervaringen van collega’s, toch besloot te gaan doen. In dit artikel deel ik mijn ervaring met het openen van een spaarrekening in het buitenland via digitale bank Raisin. Spoiler Alert: ik raad een spaarrekening in het buitenland zeker aan!
Ziggo aanbieding hero
Internet
23 september 2024
Melvin Paalvast
Ziggo aanbieding: nieuwe & bestaande klanten kunnen profiteren
Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Ziggo wil je graag verwelkomen als nieuwe klant en doen dat regelmatig met hoge kortingen en leuke extra’s. In dit artikel zochten we voor je uit wat de beste Ziggo internet aanbieding is en wat Ziggo doet voor bestaande klanten.
Internet
19 september 2024
Melvin Paalvast
KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals
KPN heeft altijd wel aanbiedingen voor nieuwe klanten beschikbaar. In dit artikel bekijken we welke internet en tv aanbiedingen KPN op dit moment te bieden heeft en uit welke deals jij het meeste voordeel haalt.

94% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Kiyoh beoordeling