Nieuws   Energie  
Essent en MediaMarkt deal: Online voordeliger dan in de winkel

Essent en MediaMarkt deal: Online voordeliger dan in de winkel

Momenteel hebben Essent en MediaMarkt een deal waarbij je een energiecontract kunt afsluiten in de winkel en een €175,- cadeaukaart ontvangt. Hoewel deze aanbieding goed lijkt, kun je online een veel hogere waarde voor je MediaMarkt cadeaukaart krijgen. In dit artikel leggen we uit hoe.

Krijg online €300 korting

Als je een Essent energiecontract afsluit in de MediaMarkt, krijg je een cadeaukaart van €175,-. Online kun je echter bij Essent een cadeaukaart krijgen ter waarde van €250,- bij een 1-jarig vast energiecontract en €300,- bij een 3-jarig vast energiecontract. Hierdoor kun je tussen de €75,- en €125,- meer korting krijgen dan in de winkel.

Bekijk de Essent met cadeaukaart aanbieding

In de winkelOnline
  • €175 korting
  • Alleen te besteden bij Mediamarkt
  • Krijg direct cadeaukaart mee
  • Tot wel €300 korting
  • Te besteden bij meerdere winkels
  • Goedkoper contract

Nadelen van het afsluiten via de winkel

  • Minder korting
  • Minder flexibiliteit


Naast de lagere korting voor je cadeaukaart zijn er ook andere nadelen aan het afsluiten in de winkel. De cadeaukaart waarde is niet alleen lager, maar ook minder flexibel. Je kunt deze cadeaukaart alleen bij MediaMarkt besteden en niet bij andere winkels. Bovendien heb je in de winkel niet de tijd om het contract rustig te vergelijken met andere opties en kun je druk voelen om het meteen af te sluiten.

Voordelen van de online Essent aanbieding

  • Hoogste cadeaukaart aanbieding van het moment
  • Te besteden bij meerdere winkels
  • Goedkoper contract


Naast de hogere korting voor je MediaMarkt cadeaukaart biedt de online Essent cadeaukaart aanbieding ook de mogelijkheid om het bedrag op te splitsen over meerdere cadeaukaarten. Je kunt bijvoorbeeld een €150,- cadeaukaart nemen bij MediaMarkt en een €100,- cadeaukaart bij Bol.com.

Online krijg je ook een meer voordelig energiecontract met lagere tarieven dan degene die je in de winkel krijgt. Verder heb je online rustig de tijd om andere energie aanbiedingen door te nemen, zodat je zeker weet dat je de meest voordelige deal hebt.

Hoe sluit ik het contract online af?

Je kunt gemakkelijk de Essent cadeaukaart aanbieding via onze website afsluiten. Klik op de aanbieding en vul je verbruik en gegevens in om je aanvraag naar Essent te sturen. Na verwerking van je aanvraag gaat je contract binnen drie weken in. Heb je momenteel nog een lopend vast contract? Geef dan tijdens de aanmelding de einddatum van je huidige energiecontract op als startdatum om een opzegboete te voorkomen.

Binnen vier maanden na de start van je energielevering ontvang je van Essent een brief met de activatiecode voor je cadeaukaart.

Bekijk de Essent met cadeaukaart aanbieding

Bron: Keuze.nl
Energie

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team