Media partners

Wilt u onze producten en/of diensten aanbieden op uw eigen website? Door onderdeel te worden van ons media partner programma, heeft u directe toegang tot alle producten en diensten van Keuze.nl, en verdient u commissies via de sales die hieruit voortvloeien.

Eenvoudig in gebruik

Keuze.nl is het resultaat van jarenlange ervaring in het marketing veld. We streven er dan ook naar om onze tools zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk in te zetten, en het onze media partners mogelijk te maken om hun website tot hun volle potentieel te kunnen benutten.

De eenvoudigste manier om commissies te ontvangen via uw website. Verwijs uw bezoekers door naar interessante pagina’s op Keuze.nl, door gebruik te maken van ons uitgebreide aanbod van HTML tekstlinks, banners, RSS feed en zoekfuncties. Door de code van de link, banner of zoekfunctie naar uw website te kopiëren, ziet u onmiddellijk het resultaat.

Voordelen voor media partners

Als dank voor het doorsturen van converterende klanten naar onze site, belonen we u graag met een passende commissie. Als partner van Keuze.nl ontvangt u altijd minimaal 80% van de leadprijs.